OVER ONS

VIS FILM

Vis Film Producties is opgericht door Tamino Parren en Loes Janssen. Beiden afgestudeerd aan AKV|St.Joost in Breda en sinds 2014 werkzaam als zelfstandig documentairemakers. Met Vis Film willen wij de grens tussen autonoom en opdrachtwerk vervagen. Dat doen we door films te maken die het verhalende, oprechte karakter hebben van documentaires en tegelijkertijd indirect een ideƫle of commerciƫle doelstelling nastreven. Dat vraagt vertrouwen vanuit de opdrachtgever, maar het geeft ook de potentie voor bijzondere films met veel zeggingskracht.

Meer weten? Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in Breda!
documentairemaker Loes Janssen

LOES JANSSEN

DOCUMENTAIREMAKER

Loes speelt graag met de kracht van beeldtaal. Ze weet goed tot de kern van een verhaal te komen en zoekt altijd naar manieren om het beeld te laten spreken. Haar documentaires tonen op een kwetsbare manier de menselijke zoektocht naar grip op het leven. Naast het schrijven en regisseren van documentaires, werkt ze ook als editor.

Klik hier voor een interview over haar werk.

documentairemaker Tamino Parren

TAMINO PARREN

DOCUMENTAIREMAKER

Tamino heeft een oog voor detail. Zowel in het uitvoeren van zijn vak als in zijn blik naar de wereld. Zijn verwondering voor mensen en hun gedrag weet hij op een ongepolijste manier vast te leggen op beeld. Hij heeft een fascinatie voor verzamelaars en nostalgie. Waarom koesteren we dat wat van voorbijgaande aard is? Bij Vis Film houdt Tamino zich bezig met regie, camerawerk en montage.

Klik hier voor een artikel over zijn werk.