Over Ons

VIS FILM PRODUCTIES

Vis Film Producties is opgericht door Tamino Parren en Loes Janssen. Beiden afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving St. Joost en enkele jaren werkzaam als zelfstandig documentairemakers. Met Vis Film willen wij de grens tussen autonoom en opdrachtwerk vervagen. Dat doen we door films te maken die het verhalende, oprechte karakter hebben van documentaires en tegelijkertijd indirect een ideële of commerciële doelstelling nastreven. Dat vraagt vertrouwen vanuit de opdrachtgever, maar het geeft ook de potentie voor bijzondere films met veel zeggingskracht.

Meer weten? Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in Breda!

documentairemaker Loes Janssen
Loes Janssen

Conceptontwikkeling & Regie

Loes is gefascineerd door de kracht van beeldtaal. Ze weet goed tot de kern van een verhaal te komen en zoekt altijd naar manieren om het beeld te laten spreken. Naast het schrijven en regisseren van documentairefilms, werkt ze ook regelmatig als cameravrouw.

Klik hier voor een interview over haar werk.

Tamino Parren

Regie, Camera & Montage

Tamino heeft een oog voor detail. Zowel in het uitvoeren van zijn professie als in zijn blik naar de wereld. Zijn verwondering voor de schoonheid van mensen en hun gedrag weet hij op een bijzondere manier te vertalen naar beeld. Naast het regisseren van zijn eigen films werkt Tamino ook als cameraman voor diverse documentaires, commercials en televisieprogramma’s.

Klik hier voor een artikel over zijn werk.

documentairemaker Tamino Parren